Human Design Reading clinics


Is de stap om een uitgebreide individuele Reading te laten doen een te grote investering? Human Design Wise organiseert bij voldoende aanmeldingen regelmatig Reading clinics. Na een algemene inleiding krijgen alle participanten een overzichts Reading van hun individuele Design van ca. 45 min.


Een Reading clinic:LogoDe gehele clinic wordt opgenomen. Je krijgt de opname van de algemene inleiding en die van je eigen Design in de vorm van een mp3 bestand per e-mail toegestuurd zodat je later alle vertelde informatie opnieuw kunt beluisteren.

Ook inbegrepen is een mooie gelammineerde print van je Design.

Een readingclinic kan bij minimaal vijf aanmeldingen ook op locatie plaatsvinden. Inspirerend voor bijvoorbeeld familieleden en/of vrienden


Neem contact op voor meer informatie of voor een boeking


Mijn persoonlijke ervaringen in de 17 jaar dat ik dit Human Design experiment doe, gekoppeld aan het grote aantal readings die ik heb gedaan als analist staan garant voor een consult van onschatbare waarde.

Zelfbewustzijn is het meest waardevolle in dit leven. De individuele reading is de beste investering die je voor jezelf kunt doen. Als je jouw Design kent ondervind je daar je hele verdere leven de voordelen van.


Deelname aan een Readingclinic kost

€ 75,-


Terug…