Partnerschaps Reading


In onze relaties spiegelen we ons aan elkaar. We kunnen via de ander bewust worden hoe of wie wij werkelijk zijn, wat onze kwaliteiten zijn en waarom we elkaar eigenlijk opzoeken.


Tussen twee mensen zijn krachtige mechanismen werkzaam, waarvan er veel onderbewust plaatsvinden. Met behulp van Human Design kan de manier waarop we elkaar wederzijds beïnvloeden op een zeer accurate en heldere manier in kaart gebracht worden. In een partnerschaps reading verkrijgen we kennis over onszelf en over de ander. Door het inzicht in ons eigen en elkaars Design en ook in de wijze waarop we elkaar beïnvloeden kunnen weerstanden oplossen en leren we optimaal gebruik te maken van onze eigen en elkaars kwaliteiten.


Partnerschaps readings zijn mogelijk voor:Logo

Design van John Lennon en Yoko Ono samen

Wanneer je op de hoogte bent van je eigen Design en daarnaast goed weet welke invloed jij op je partner hebt en vice versa worden de druk- en pijnpunten zichtbaar.

Schuld en boete verdwijnen en maken plaats voor respect, acceptatie en zinvolle communicatie.

Relaties zonder dit bewustzijn werken niet, hebben nooit gewerkt en zullen nooit werken.

Een relatie reading sessie is waardevoller dan een langere periode van relatietherapie.


Om een partnerschapsreading te kunnen boeken moeten beide partners live aanwezig zijn en al een individuele reading van een erkend analist hebben gehad.

Duur ca. 3 uur.

Het consult wordt opgenomen en beide partners krijgen het audiobestand digitaal toegestuurd.


Prijs

€ 450,-


Terug…