Mandala

Wat is Het Human Design Systeem?


Het Human Design Systeem is een logische formule waarmee we inzicht kunnen krijgen in ons leven.


Via het Human Design diagram™ krijgen we visueel toegang tot onze mechanismen en patronen. Human Design bewijst dat iedereen is geboren met een uniek ontwerp.


Dit systeem combineert moderne wetenschappelijke kennis met elementen uit een viertal antieke esoterische wetenschappen.


Astronomie, kwantum-fysica, biochemie, genetica, I- Tjing, astrologie, chakra’s en kabbala vormen samen een nieuw holistisch systeem, een synthese.Wat kun je met Human Design doen?


Als we kennis maken met ons eigen Design wordt een innerlijk weten dat altijd al ergens sluimerde ineens met een ongelooflijke precisie bevestigd. Door ons eigen Design goed te kennen, begrijpen we beter hoe we functioneren, wat onze levensbestemming is en hoe we met andere mensen zijn verbonden.


In ons dagelijks leven zijn we ons vaak nauwelijks bewust van alle factoren die ons conditioneren. In het HD diagram is direct zichtbaar hoe we worden beïnvloed door onze omgeving en waar we echt onszelf zijn. Vanuit ons authentieke Zelf kunnen we beter navigeren in ons eigen leven.


Als we gaan experimenteren met ons Design, leren we gaandeweg vertrouwen op onze ingebouwde mechanismen en ontdekken we hoe die eigenlijk op een perfecte manier sturing geven aan ons leven. Geven we ons hieraan over, dan leidt dit tot een totale acceptatie van wie we van nature zijn.


Inzicht in ons Design bevrijdt ons van alle ballast die een leven in onwetendheid of onzekerheid met zich mee heeft gebracht. Als we werkelijk gaan leven vanuit ons eigen Design staan we op een meer bewuste, efficiënte, vruchtbare en vreugdevolle manier in het leven en brengt het leven ons als vanzelf wat we echt nodig hebben.Voor wie is Human Design?


Iedereen die meer zou willen weten over:Iedereen zou er baat bij hebben als men bewust zou zijn van het eigen Design, maar vooral voor jongeren is deze kennis een unieke kans.

Door de rijkdom aan details kan de indruk ontstaan dat Human Design complex is. Toch is er, als men er vertrouwd mee raakt, vanwege het visuele karakter snel en eenvoudig mee te werken.


lees verder...


Follow DenysGoossens on Twitter

Naar boven